I vissa fall kanske man aldrig känner sig tillfreds

Börjar skriva långa inlägg som jag glömmer bort, som inte passar in, som inte spelar roll.
Veckan har innehållit bra saker. Har haft fika här med Frida, Antonia och Sofia. Sytt lite ditt och datt. Åt våfflor här med Jonna i torsdags, lyssnade på musik och pratade. Kommer sakna ögonen ur mig när hon flyttar. Men jag hoppas att jag kan komma och hälsa på henne på påsklovet.
Igår var jag i skolan och sen mötte jag Agnes vid Aldos, vårt vanliga bord var upptaget så vi bytte till ett nytt, provisoriskt. Sen fick jag världens finaste påskägg som var rosa och lila med prickar och guld på. Inne i ägget fanns godis och båst av allt - en hemlagad macaroon med rossmak! Jätte fin och jätte god! Vi berättade mer för varandra än vi brukar, det kändes bra. Hon är bra.
Sen kom jag till Falun och sprang upp till Du&Jag där Linda, Bella och Frida satt, tog med mig Frida upp till mamma för att laga hennes tand. Dock kunde ingen göra det då så hon fick en ny tid. Sen köpte Frida vin och så gick vi hem. Hemma hos mig fanns inte bara mamma utan moster och morfar också. Fikade lite och sen bytte jag om och gick och mötte Frida. Vi gick upp till Antonia, hittade Linda på vägen. Vi lagade vår egen världsbästa pizza och drack goda drinkar som Antonia blandat. Bella kom också och sen drack vi vin och spelade spel. Vid tolv förflyttade vi oss till soffan och där skrattade vi åt dåliga skämt tills vi låg ner. Det var den roligaste kvällen på länge. Halv två begav vi oss hem.
Idag är det inte fint väder men jag är pigg och dricker kaffe. Ska städa lite och sy kanske. Sen kommer Jonatan ikväll och hälsar på mig, det blir fint. Nu ska jag äta en kaka också. Puss!

Kommentarer
Postat av: jonna

du måste komma och hälsa på mig på påsklovet!!! <3

2010-03-27 @ 13:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0