Friendly fridays, not again

Jobbiga saker:

1. Man lämnar avsiktligt mobilen i köket för att få lite lugn och ro och verkligen få alla att undra vart är hon/varför svarar hon inte/är hon död/är hon dum i huvudet. Efter någon timme längtar man riktigt tills man får gå ner och äntligen hämta mobilen men hejdar sig och väntar ettt par timmar till (ja ibland har jag jävligt tråkigt). Sen!! Ja då kommer äntligen stunden då man får hämta mobilen och trycker förväntansfullt på valfri knapp och ser... BAKGRUNDSBILDEN?! HUH?? Har ingen verkligen INGEN hört av sig till mig på en halv dag???? Och sen känner man sig sjukt dum för att jag trott att någon skulle höra av sig men varför skulle något höra av sig till ett psyko som 'glömmer' mobilen i köket för att göra sina nära och kära oroliga??

2. Man har en dålig dag, vill liksom hålla sig för sig själv och pyssla lite med ens egna saker. Och precis denna dag ska självklart familjens medlemmar vara överallt precis när du är där. Man har lagt sig i soffan och ser en trist dokumentär på tvåan bara för att få lite lugn och ro och så kommer självklart dem upp med ett 1000bitars pussel och börjar härja. Sedan när man sitter nere i vardagsrummet och syr i lugnan ro kommer dem dit med en kortlek i högsta hugg och ska börja sitt tre-timmars-poker-maraton. Man förflyttar sig snabbt till köket för att dricka kaffe och läsa en tidning, då är plötsligt alla jätte hungriga och börjar rycka i lådor och kylskåp. Man är som sagt liiite irriterad men väljer istället att ta sin kopp kaffe och sätta sig inne på sitt rum. Självklart kommer först ens mamma och ska vattna blommor och small-talka lite om livet. Sen kommer ens pappa och ska se vad som händer där inne och hittar en bunt foton som har börjar titta på. Tillslut hittar även ens farmor dit och kikar in, sedan är tydligen ens eget rum någon slags samlingscentrum för alla som förtillfället bor i huset. Sista tillflykten blir källaren där ingen spenderar tid och tur är väl det. Fan,

3. Den här sitationen som jag ska beskriva kan hända lite då och då men jag väljer ett scenario. När man för någon gångs skull känner sig lite halvsnygg och kanske är på fest eller något annat ställe där det finns någorlunda mycket folk och ska ta kort på sig själv och en person till (ibland fler men oftast händer det när man liksom lägger armen om den andra för att fota ur en snygg vinkel och armen domnar av för att man ska vänta på att den andra personen drar luggen ur ögonen eller putar lite snyggt med läpparna eller annat) och så trycker man på knappen, när inget händer trycker man lite hårdare och försöker fortfarande se normal och snygg ut för att bilden ska bli så fenomenal som man har tänkt sig i sitt huvud. När man efter sisådär 20 sekunder har tryckt onödigt hårt på knappen vrider man på kameran och inser att man har inspelningsfunktionen på och att man gärna säger 'oj jag spelar visst in' och sen trycker av. Man ser den mycket roliga filmen och skrattar en stund och lägger sedan bort kameran. Men!! vad hände med den sjukt snygga bilden som skulle tas? Den glöms bort mitt i allt fnitter och troligtvis onykterhet och får aldrig ens börja existera. (här borde det spelar någon halv läskig låt, kanske något från harry potter eller något halvkass brittisk deckare)

Kommentarer
Postat av: Antonia

Haha :) mycket där känner man igen sig av. Fett kul men den första, du är söt du. puss

2008-12-30 @ 09:51:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0