Still friends

I fredags åkte jag till Hudiksvall och Agnes! Vi drack te och åt macka och pratade pratade pratade. Sen tittade vi på Midnight in Paris i hennes säng och den var brrra.
Igår gick vi upp nio, åt långfrukost och Agnes berättade hur dagen skulle se ut. Vi gick in till Forsa och jag fotade Agnes vid alla fina hus och alléer. Vi gick på Röda Korset och köpte ett hårspänne till mig och örhängen till Agnes. Sedan handlade vi en rödlök och popcorn och åkte in till Hudiksvall som tydligen har fler människa/kvadratmeter än Falun. Agnes köpte en fin jacka och ett par för stora trosor, jag köpte ett nattlinne som jag sedan använde som klänning. Vi fikade på Dackås som är ett gamalt konditori och hade typ världens godaste citronpaj. + kaffe med påtår.  Vi tittade på fiskebodarna, fina hus och Agnes hittade fina saker i en gratislåda. När klockan blev kvar över tre åkte vi tillbaka och tittade på Agnes skola i Forse och vidare sedan hem till Agnes korridor och bloggade/lagade mat/provade det vi köpt. Agnes bjöd på sin paradrätt, fyllda paprikor med fetaost, tomat och rödlök och till det chilkistekt squash och kikärtor. Hur gott som helst! När vi var mätta gjorde vi oss fina och satte oss tillsammans med Agnes korridorsflickor och spelade spel, ölspel osv. Mycket trevligt. Vi tog bussen in till Hudiksvall och stadens enda uteställe, Gossip. Där drack vi öl, blev inspanade, dansade väldigt mycket, osv. När krogen stängde hade det börjat snöa så vi åkte hem, åt macka och bäddade ner Agnes och somande. Så himla fin dag.
Nu har vi nyligen vaknat och äter frukost i Agnes säng, inte så pigga. Och sen åker jag tillbaka till Dalarna. Är tydligen i Hälsingland.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Kommentarer
Postat av: belle

mysigt & gu vilka snygga b-rudar

2012-01-22 @ 11:49:01
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: räven

ååååååå vill också vara med. saknar när vi var i falun & på rådhusgården & snodde drinkar av krullsnubbar & sådär. & PS PS PS PS PS! där vid fiskebodarna & KORV-skylten & det stannar vi VARJE sommar (nästan) på väg till sönsvall & äter. i somras åt jag strömmingsklämma. GOTT. puss & kram älskar eeeeer!

2012-01-22 @ 19:15:14
Postat av: Agnes

hörre du frida lilla räven dom där drinkarna SNODDE vi inte jag sålde min kropp för dom faktiskt!!!!! han fick pussa på mig. känns lite horigt så här i efterhand men det va det kanske värt

2012-02-01 @ 19:20:42
URL: http://sytanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0