Still i won't let go

Kära följeslagare.
Hur mår ni? Vad gör ni? Har det hänt någonting roligt på senaste tiden? Eller tråkigt?
Jag har varit ledig den här veckan. Eller iallafall större delen av den. Dock känns det som att jag har varit mer stressad än vad jag brukar vara. Jajajajaja. I onsdags kom jag och Frida på att vi skulle ut. På Etage. Typ vid tio på kvällen. Vi svepte som galningar och var inne innan 12. Han som har gjort låten what the fuck/loca people var där och spelade Det märkte vi dock inte. Vi hade superkult. + Att Fridas pappa skjutsade ner oss på stan, hämtade oss efter och bjöd på mosblicka på Statoil på vägen hem. SÅ värt.
Igår tog jag en kaffe med Sofia och Debbie, hängde runt på stan och åt sedan lunch med Debbie. Det var en mysig dag. På kvällen åkte jag till Borlänge med Hanna och Marcus (otroligt förvirrande att fyra av mina vänner har pojkvänner som heter Marcus). När vi kom dit mötte vi upp Erik och gick och åt på S1. Värdelös pasta. Men det var väry nice annars. Gick efter några öl till Klin. Det var mycket udda människor där men det var fett också! Efter två någongång fick vi skjuts hem av Hagge, Marcus kompis och jag hann knappt in genom dörren innan jag somnade. Helt död.
Idag ska jag ut för tredje dagen i rad. Är endå rätt taggad. Ska ut och käka med Linda för hon flyttar till huvudstaden på lördag och sen ut. Och förmodligen ska jag ut imorgon igen. Om jag lever då. Sen ska jag ligga i soffan alla kvällar fram till jul. Puss lovers!

Kommentarer
Postat av: räven

käraste knäcken. jag mår bra. (har dock inte gjort det de senaste dagarna, har dött smärtdöden i min lilla säng.)



har varken hänt så mycket roligt eller tråkigt på sistone. idag var jag hos frisören. ville bli sådära rödblond jag var senast. ungefär. eller lite ljusare. blev vinröd/rödbrun/rödlila????? med orange fläckar. hahaha :( konstigt nog har jag inte lipat än. vilket jag alltid gör när nåt händer med mitt älskade hår.



ditt liv låter fint & roligt & jag saknar att vara i falun för det är så himla fiiiint. hatar dock den dära låten som han som var & spelade på etage har gjort. vill gå på etage också förresten! har aldrig fått göra när jag varit i falun.



för några helger sedan träffade jag en snubbe nånstans som var från boooorlänge. det var fint. pratade om jussi björlings museum & jussi-statyn & sånt. & dig. tihihi fniss.



oho långkommentaren. nu ska jag ladda ner lite tankesmedjan poddddar & sen ska jag dricka cocacola & sörja mitt hår. alternativt glädjas över att det är mörkare än någonsin vilket ju är lite coolt. min mor tycker att jag ser "cool" ut.



puss!

2011-10-28 @ 17:38:31
Postat av: belle

kära stinisen,

jag mår bra förutom den här dagen-efter-ont-i-kroppen-smärtan + att mina fötter är ca två gånger större än de brukar vara. pga all dans. jag var nämligen på världens bästa klubb inatt! depechekväll på babel i malmö! FANTASTISKT. jag & beata bestämde oss för att gå dit & bara dansa dansa dansa & det gjorde vi hela natten haha därav ont överallt. blabla. men ja. annars bra.



nått rolitttttttttt som hänt jag träffade en ny kompis i förrgår!!! hon heter anna & är skitfin & tycker att jag är söt & gosig :)))))))))



& tråkitttttt låg henna sjuk nästan hea förra veckan & är precis bättre men så ba förstörde jag min hals igår genom att röka åttitusen ciggaretter. asdgfds

2011-10-29 @ 15:33:40
Postat av: Sara

Hej stina! jag mår bra. pluggar som fan hela dagarna bara. men kanske kommer till falun nästnästa helg :) hör av mig till dig då om du är hemma. Skulle vara mysigt med en långfika!



<3

2011-10-29 @ 22:28:36
Postat av: belle

HAR DU DÖTT VAD GÖR DU LEVER DU UPPDATERA

2011-11-07 @ 08:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0