Really need this

Hola! Idag fick jag börja två timmar tidigare = fick också sluta tidigare. Det är skönt. Nu sitter jag och dricker kaffe och njuuuter av att världen är full av möjligheter. Hade ett framtids-snack med Petra och Antonia igår och blev så satans peppad att jag känner mig helt jäkla magisk idag. Tänk vad fina vänner man kan ha!
Igår (när jag tog bilderna) vad jag lika nöjd som ni ser på bild nummer 2 för att jag skulle få sminka mig, klä mig i normala kläder och åka ner på stan på dagen istället för att åka osminkad och rätt ful i "oömma" kläder, stövlar och regnjacka till jobbet. Det är så himla underskattat att få känna sig lite "fixad". Jag skulle alltså ner för att träffa min jobb coach och lämna in ett cv på stället som var stängt sist jag var på stan. När jag väl var nere på stan ställdes mitt möte in pga något datafel och stället jag skulle söka jobb på var fortfarande stängt. ANTIKLIMAX. Som tur var ringde Hanna just så och var i stan så vi satte oss och drack kaffe och åt på en snuskig skagenmacka (överskattat så in i helvete). Det var väldigt trevligt.
På eftermiddagen kom Antonia hem till oss och fikade med mig och Petra och tittade på bröllopsbilderna och skvallrade om vad som hade hänt på bröllopsfesten. Efter det åkte jag, Petra och Hanna till Sofia&Markus för att dricka jordgubbsvin och hänga. Fia, Frida, Debbie och Elina joinade också senare. Det blev ingen utgång för mig, Petra och Hanna. Vi köpte en cheeseburgare och jag somnade typ elva helt utmattad.

Kommentarer
Postat av: räven

<3

2011-07-21 @ 16:14:33
Postat av: jonna

taxen!! du!! <3 finis.

2011-07-21 @ 17:27:27
Postat av: belle

gulli

2011-07-22 @ 11:07:34
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0