Just like flies

Ja nu var det söndag men det känns som en lördag. Eller jag vet inte. Det är sol och typ 30 grader på verandan där jag har suttit i några timmar nu. Är helt slut nu. Kan bero på att jag är dödsbakis också. Har äntligen hittat mitt påskägg också! Mamma hade gömt det innan dem åkte och jag har letat och letat och letat och så låg det under min säng. Men jag kan ju dra helgen för er om ni är intresserade.
I fredags cyklade jag med Hanna och Petra upp till Kvarnberget där Fia bor. Där var Fia, Emelie, Sofia, Tanya, Gällivare, Marcus, Andreas osv. Antonia kom dit en sväng också och Bella anslöt sig. Det var hur mysigt som helst. Vi satt ute och drack rosé ur plastmuggar. Sen åkte vi ner på stan och hamnade såklart på Etage. Det var gratis inträde dock. Men vi hade kul, mest för vi var så många tror jag. Jag, Petra, Hanna och Bella gick lite innan två och vi snackade om hur drygt det skulle vara att ramla ner för trapporna där för de är så branta. Och sen ramlar Hanna och glider ner en hel trappa. Vi höll på att dö. Sen hjälpte vi henne ner och gick till Maestro och efter ett tag kom jag och Hanna överens om att vi skulle dela på en pizza. Så hon går in och handlar och kommer sen ut med pizzan i två delar och med två lådor. Hon lägger över min bit i en låda och när hon ska stänga sin låda så tappar hon ut pizzan och den hamnar upp och ner på marken. Här skrattade jag om möjligt ännu mer. Så det blev tyvärr ingen pizza för Hanna. Vi kom fram till att det helt enkelt var meningen. Sen cyklade jag hem och åt min pizza och somnade som en stock.

Lördagen började med att mamma ringde och sa hejdå från Arlanda. Jag somnade om och vaknade runt ett och mådde sådär. Åkte ner på stan och köpte födelsedagspresent till Madsine, som jag skulle till på kvällen för att fira hennes 25årsdag. Och tog en kaffe i parken med Anders. Sen cyklade jag hem och gjorde mig i ordning trots att jag var aptrött och kände mig så himla ful. Kunde inte bestämma vad jag skulle ha på mig så jag cyklade hem till Hanna med tre olika alternativ. Men det slutade med att jag lånade en kjol av Hanna. Sen gick hon, jag och Marcus hem till Hasse där kalaset skulle hålla till. Där var det massa folk och vi tog plats i soffhörnan och hade det hur bra som helst. Drack öl och gin&tonic, minglade lite (haha), nibblade på ostar, minipizzor, oliver, vindruvor osv. Och snackade. Tiden gick sjukt snabbt för helt plötsligt var klockan elva så jag, Hanna, Marcus och Hannas bror gick till Pitchers. Hällde i mig två white russians (älskar) och en öl. Vi gick tillslut till Victuscella och tittade på lustiga människor. Det är tydligen okej att ha keps på sig inne där, förstår mig inte på folk. Vi drack lite mer white russian och öl och cider och sen fick en vakt säga till oss att dra för de skulle stänga.
Då gick jag, Hanna och hennea bror hem till henne och slocknade. Marcus drog på efterfest och droppade in runt sex i morse. Sen sov vi alla till halv tolv. Då mådde jag inte bra. Men jag cyklade hem iallafall och dog inte, även om det kändes så.

Kommentarer
Postat av: belle

alltså om det varit min pizza som trillat upp & ner hade jag börjat lipa. måste massor av fett & smält ost & sånt när jag druckit. annars blir jag typ arg. hahah. crazy

2011-04-25 @ 11:40:06
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0