Beacuse we're bored

Fredag: Åt lunch med mamma på Åhléns och tittade på skor och jackor. Sen åt vi skitgod glass och cyklade hem. Jag tvättade fönster. Middag hos Antonia halv åtta med mig själv och sex andra snygga tjejer. Det var gott och trevligt och jag var såklart på det vinnande laget under pratkvarnarna. Tillslut var det bara jag, Emelie, Petra och Antonia kvar och två av oss var fulla, alla var trötta och ingen pallade mer så jag och Petra promenerade hem till mig och somnade som stockar.
Lördag: Gick upp och gjorde frukost med Petra, gick ner på stan och kollade på jacka till Petra men hittade inget, vi gick hem till mig för att duscha, sminka oss, dricka vin, samtala och sånt där. Frida dök upp också. Sen gick vi och kolla på Hoffmaestro med Jonna, Hanna och Elisabeth. Det var fett. Och jättesoligt. Efter det åkte vi hem till mig igen, åt snabbmakaroner och bacon och drack mer vin. Samma sex personer som på Hoffmaestro. Det var hur kul som helst, skrattade så jag hade ont i mungiporna och magen hela kvällen. Sen hamnade vi senare på Rådhuskällaren, det var ganska kul. Man fick gratis kaffe och vi dansade rätt hårt men det var mycket småglin ute. Alla gick hem till mig på natten och åt mackor, Petra och Frida somna och vi andra hade diskussioner tills vi somnade i sängen typ vid fyra. Älskar när mitt hus blir som ett kollektiv.
Söndag: Känns som att det har varit världens längsta dag. Vaknade typ halv elva av att mamma tydligen hade kommit hem, fick ångest för att det skulle vara så stökigt men det var verkligen inte alls det. Vi drack kaffe och sen bestämde vi att vi skulle ses igen vid två för något kul. Jag gjorde chokladbollar och drog på mig halsduken, sen drack vi kaffe i solen med mina chokladbollar på waynes. Länge. Tills vi gick och köpte pizza och gick hem till Hanna för att äta den. Äh sen satt vi där länge och väl, såg på Remember me och hade typ tre roadtrips också. Det har varit asroligt. Nu är jag hemma, har ätit fyra mackor och är fortfarande lite sugen. Ska väl ordna med det, puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

olof

2010-09-07 @ 09:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0