Högsta taket, högsta våningen

Är hemma igen, känns som att jag var borta i en dag ungefär. Det var skönt och jätte bra. Jag åkte nattåg med Erik och kom fram sju på morgonen utan att ha sovit något alls kändes det som, jag brukar ääääälska att åka tåg på natten i en egen liten säng när det skumpar. Men fan vad varmt det var, och irriterande ljud och främlingar. Men iallafall kom vi till Bjurvattnet tillslut, min farbrors stuga. Det var sol och släkt och kaffe äntligen. Efter ett tag tog vi med oss Hugo, hämtade farmors hund och åkte till farmors loppis. Jag fyndade ett par skor och en röd väska för 15kr. Alla pensionärer var helt galet giriga och gick och paxade saker innan det ens hade öppnat. En jättefin brun portfölj/väska ville att jag skulle ta med den hem, men icke, någon liten tant snappade åt sig den fort som tusan. Sen åkte vi och fikade hos farmor med pappas andra bror också + vanliga släkten. Jag gick till stan, köpte nagellack och en klänning på rean. Drog till trästocksfestivalen och åt texmextallrik, gick på någon outlet och köpte två stickade monkitröjor för 30kr styck och såg Melissa Horn. Dagen efter var en bild från konserten med på första sidan av tidningen där man ser alla våra huvuden sticka upp.
Fredagen började med att Hugo kom upp och kittlade mig ett par gånger innan jag gick upp spelade känguruspelet. Efter några timmar åkte jag, mamma, pappa, Erik och farmor in till min kusin i Skellefteå för att titta på han och hans flickväns lägenhet och fika. Extremt gott. Handlade ett fint tyg efter det. Blev avsläppt på myrorna där ja gick i några timmar, kom ut med fucking åmål på vhs, en ask, ett askfat och en present.
Vi åkte och grillade i Bjurvattnet, farmor blandade sjukt starka drinkar som ingen utom pappa och Ubbe orkade dricka upp. Sen dök en stor hund upp och skrämde livet ur farmors lilla minihund. Sen tog Hugo med mig upp i Bönhuset och spelade Manboy på repeat medans vi spelade pingis. Gött. Ja, sen kom alla andra upp såklart och bytte ut Eric Saade till 70tals rock så jag gick ner igen och tittade på när Erik och Hugo spelade Batman-lego-tv-spel tills jag dog och somnade.
Lördag. Sov längre men gick upp när Hugo hade vart upp två gånger. Vi åkte på loppis, bästa. Köpte typ och tre dragkedjor för 13kr sammanlagt. Har handlat ganska mycket nu, får lägga ner. Eller hhahahah 13 spänn. Sen köpte Catte massa sallad och grönsaker av hon som hade loppisen, värsta skön.
Åkte till pappas andra farbror och åt lunch med hans fru och hennes tre barn och min kusin. Så himla gott fast jag var ganska trött. Åkte till festivalen igen och såg first aid kit, bye bye bicykle, markus krunegård och jonathan johansson. Det sista var nog bäst, eller first aid kit.
Idag har jag åkt och åkt och åkt. Och lyssnat på Hypnotisören på ljudbok, ätit glass, ätit kebab, ätit chips, ätit godis och sovit. Kom hem och ville umgås så ja hyrde film med Sofia och Josefin, Petra droppa in. Framåt kvällen åkte vi till Fia och pratade ett par timmar. Kändes skönt, och hon är den starkaste jag vet.
Imorgon är det måndag. Ska nog låna en bok och städa. Kanske ska gå på kalas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0