You will get it in time

Idag hade jag min allra sista lektion i 2an. Eller okej, lektion var kanske att ta i lite, vi hade en liten tävling under en fjärdedel av lektion som jag och Fia kom 2a på och fick 10 kolor. Sedan slutade jag som sagt.
Vi gick till bilden och lämnade det sista vi skulle (+att jag snodde några pennor) och tömde skåpen.
Vi tog Fridas bil och köpte mat, åkte in i skogen och satte oss och åt maten. Ganska konstig grej egentligen.
Jag åkte hem, sov lite och åt min goda thaisoppa igen. Åkte till stationen med Petra och Fia. Tåget var en timme försenat och vi kom till jobbet en timme sent = en timme mindre betalt. Sjukt onödigt.
Nu har jag kommit hem och träffat min bror som är hemma i 10 dagar. Känns lite konstigt att ha en bror hemma efter 6 månader. Fick en flaska "Schnapps" med persikosmak av honom, den ska tydligen vara skit god och nu har jag något gott att dricka på skolavslutningen på fredag. Ska jobba imorgon, lördag och söndag. Roligt? Nej.
Nu dricker jag lite på mitt kalla kaffe och undrar vad jag ska göra. Klockan är halv tolv och jag fick sommarlov idag. Ska jag gå och lägga mig? Ska jag gå på en promenad ensam? Ska jag se på tv? Ska jag sitta här? Ska jag öppna min "Schnapps" och dricka mig lite sömnig? Ska jag göra klart mitt klippa och klistra projekt?
Allt känns lite avlägset och jobbigt. Men troligtvis kommer det bli så att jag sätter mig vid tvn ett tag innan jag lägger mig och läser min bok till 4 i natt. Nejdå ska ju jobba imorgon så att.

Vill göra något kul just nu, typ bada eller se film eller spela wii. Eller äta popcorn i en biosalong.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu, känner mig kluven. Ska försöka att göra bloggen mer intressant nu på sommaren. Mer fotografier, saker jag tycker om, tips, tema-inlägg osv. Hoppas det blir bra.
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0