Gotta love that so called life

Peace and Love iallafall. Bäst var det och jag vill tillbaka nu! Att vakna i ett svettigt tält för att fort som attan gå till någon mysigt café och äta frukost eller få gratis frukost på Borlänge tidningar. Ligga i gräset och halvsova medans Fia försöker spy inne på någon bajamaja. Sitta i solen vid tältet med världens bästa grannar och dricka vin med smultrongrejs i. Springa mellan campingen och området för att se olika artister och äta langos (fast den på campingen var sjukt mycket godare). Springa före alla i kön till rockfoto-tältet och hoppa på the hives. Träffa Adam Tensta och Timo, bli ollad av Lindas korv, Sjunga Playing with fire med min alldeles egna Brolle, Lyssna på världens hesaste Petra som endast kunde viska den sista dagen, Stå lagom långt bak på Håkan och kunna hoppa och sjunga, Sitta i tältet och spela kort klockan 5 på morgonen eftersom att tre jobbiga norrlänningar hängde utanför vårt tält och vi orkade inte med dem.
Roligast var nog fredagen. Jag var full och hängde med Linda L, Daniel, Simon och efterfest-Max. Vi såg lite på Kent och jag sjöng socker. Sedan gick vi på s2 och de ville inte ens se leg på mig! Jag var sjukt nöjd, Daniel bjöd på någon äcklig shot som innehöll tjära! Sedan drack jag öl och hittade en precis öppnad öl. Jag lutade mig mot en vägg, eller vad jag trodde var en vägg men det var staket av tyg typ, jag ramlade över hela kanten och spillde öl på alla. Sedan kom Petra och Linda dit också, Jag skulle gå på kändisefterfesten med Simon och Max eftersom Max hade artistpass, Han kom in, inte jag och Simon så vi gick till tälten igen. Där träffa jag diverse människor och jag mådde inte bra. MEN! Tills dess hade jag himla roligt. Fast jag hade roligt hela tiden föresten, vill tillbaka nunununnu!
Är helt öm i kroppen och har suddig text på benen, ont i halsen och jag ska jobba idag. Dock bara ett 3 timmars pass men endå. Jag orkar inte jobba den här veckan. Vill på arvika. Vill se yelle, death cab for cutie, the kooks, smk, robyn, firefox ak, el perro del mar, interpol, lykke li, håkan, timo, kent, markus krunegård. Kommer inte se dem.

Nu ska jag snart till jobbet, bilder kommer troligtvis sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0